تبلیغات
مطالب اینترنتی - انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز
چهارشنبه 1 آذر 1396  04:58 ب.ظ
توسط: نویسنده


انواع ویزاهای صادر شده از طرف سفارت ایتالیا شامل ویزای شینگن (ویزای توریستی)، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت فرودگاهی و … است.

 ونیز ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز

ایتالیا کشوری است با داشتن جاذبه‌های گردشگری فراوان، قدرت اقتصادی بالا و دانشگاه‌های مناسب هدف بسیاری از مهاجرین از سرتاسر دنیا ا. مهاجرت به این کشور از طرق مختلفی انجام می‌گیرد که بسته به هر روش، شرایط سفر نیز متفاوت می‌باشد.

اگر قصد سفر به ایتالیا را داشته باشید اولین مرحله‌ای که بایستی از آن آگاهی داشته باشید آشنایی با انواع ویزاهای ایتالیاست. به صورت خلاصه انواع ویزاهای ایتالیا شامل موارد زیر است. به طور کلی ویزاهای کشور ایتالیا به دو نوع توریستی و غیر توریستی تقسیم بندی می‌شوند.

  1. ویزای شینگن کوتاه مدت یا نوع C
  2. ویزاهای غیر توریستی

ویزای توریستی (شینگن نوع C)

ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور زیبا دارند.

ویزاهای غیر توریستی

  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی – ورزشی
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
  • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

ویزای شینگن کوتاه مدت(ویزای توریستی)

به طور کلی برای دریافت هر نوع ویزایی در ابتدا بایستی وقت سفارت گرفته و در زمان مقرر برای مصاحبه حاضر شوید و پس از آن مدارک خود را ارائه دهید.

ویزای توریستی یا ویزای شینگن از جمله ویزاهایی است که بیشترین متقاضی را همواره داشته است.

ویزای ایتالیا

ویزای تجاری ایتالیا و مدارک مورد نیاز

برای گرفتن روادید تجاری نیز باید همه ی مدارک مورد نیاز را به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارتخانه ارائه دهید، این مدارک به شرح زیر می باشند:

  • ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن
  • دو قطعه عکس ۳ در ۴ بدون رتوش
  • گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار از زمانی که مسافر از حوزه ی شینگن خارج می شود.
  • دعوتنامه ای که بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی مندرج است و به صورت دقیق و با استفاده از لینک مقابل پر شده است: لینک

تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) نیز ضمیمه شده باشد.

  • معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است:
  1. اطلاعات شناسنامه‌ای فرد
  2. اطلاعات گذرنامه‌ای فرد
  3. توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی
  4. تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی
  5. سمت کاری فرد در شرکت
  6. تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در ایتالیا
  • مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و…
  • اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شده باشد.
  • اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.

مطالب مرتبط:

نکته:

توجه داشته باشید دو مورد فوق نیاز به تائید شدن توسط وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه را ندارند.

ضمنا شرکت ها می توانند یکی از این مدارک را هم جهت سهولت امور ارائه نمایند:

  1. آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  2. پروانه ی کسب معتبر
  3. کارت بازرگانی معتبر
  4. اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از این مدارک را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد:

توجه کنید:

نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد.

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

کارت پرسنلی کارمند دولتی.

  • اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد.
  • بلیت هواپیما یا رزرو آن
  • بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  • کپی صفحه ی اول روادیدی که تاریخ آن گذشته است (برای افرادی که شامل آن ها می شود).

توجه داشته باشید که خود شخص متقاضی باید در هنگام ارائه ی مدارک حضور داشته باشد و نباید مدارک را از قبل برای سفارتخانه ارسال نموده باشد.

توجه داشته باشید سفارتخانه برای بررسی بیشتر می تواند پس از بررسی اولیه مدارک دیگری نیز از متقاضی تقاضا نماید.
پاسپورت ایتالیایی

دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا

افراد زیادی قصد دارند برای تحصیل به کشور ایتالیا سفر کنند، این افراد باید چند مرحله را طی کرده و مدارکی که به آن ها اشاره خواهیم کرد را تهیه نمایند:

  • در ابتدا باید از طریق آدرس ارائه شده از سفارتخانه وقت ملاقات بگیرید: studi.teheran@esteri.it
  • اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که انگلیسی زبان هستند و مقطع مورد نظر شما لیسانس یا فوق لیسانس است باید مدارک زیر را ارائه دهید:

(سه سال دوره کارشناسی پینج سال کارشناسی ارشد)

  1. ترجمه ی دیپلم یا آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوران دبیرستان به زبان ایتالیایی و به همراه تائیدیه ی وزارت دادگستری و امور خارجه.
  2. اصل و ترجمه ی مدرک لیسانس (به زبان فارسی و ایتالیایی) به همراه ریز نمرات چهار سال با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیه ی صفحات مدارک. (برای متقاضیان فوق لیسانس)
  3. اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی.
  4. شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (متقاضیان فوق لیسانس)
  5. یک نسخه کپی از کلیه ی مدارک ترجمه شده و فارسی
  6. سه قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی و پشت سفید
  7. کپی صفحه اول پاسپورت
  8. پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو

نکات لازم:

همه ی متقاضیان باید سایت دانشگاه مورد نظرشان را مطالعه کنند و اگر فرمی نیاز داشت آن را پرینت کرده و پر کنند.

متقاضیان ترم اول باید برای ۱۵ آگوست اقدام نمایند.

متقاضیان ترم دوم باید برای ۱۵ فوریه اقدام نمایند.

متقاضیان دکترا باید باتوجه به زمان شروع ترمشان اقدام نمایند.

هزینه: مبلغ ۵۰ یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

  • اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که ایتالیایی زبان هستند باید این مدارک را تهیه و ارائه دهید:

(دوره کارشناسی ۳ ساله و کارشناسی ارشد ۵ سال است).

  1. تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی
  2. ترجمه ی مدرک دیپلم و ریز نمرات ۴ سال دبیرستان به زبان ایتالیایی به همراه تائیدیه ی دادگستری و وزارت امور خارجه.
  3. اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان فوق لیسانس)
  4. اصل و کپی شناسنامه به زبان فارسی و ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه
  5. یک کپی از همه ی مدارک
  6. اصل و کپی مدرک گواهینامه زبان ایتالیایی
  7. شرح همه ی درس های گذرانده شده در دوره ی لیسانس که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده اند. (متقاضیان فوق لیسانس)
  8. سه قطعه عکس ۴×۳ رنگی پشت نویسی شده
  9. کپی صفحه اول پاسپورت
  10. پرینت انتخاب رشته ی متقاضی با امضای دانشجو
  11. متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشد.

کلام آخر

دقت داشته باشید برای انجام هر چه سریع تر و مطمئن تر در فرآیند اخذ ویزا با افراد آشنا به امور ویزا مشورت کرده و از پرداخت هزینه به افراد سودجو بپرهیزید.



لینک منبع

مطلب انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز
http://mofidestan.ir/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7-%d9%88-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%a9-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b2/


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
تخفیف ریحون
چهارشنبه 1 آذر 1396 10:00 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
هم اکنون برای اصفهان و تهران!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

شایسته
چهارشنبه 1 آذر 1396 05:12 ب.ظ
سلامممممم نفسممممممممممم
خوبی عزیزممممممممم
وبت خیلی خوب بووووووووود خیلی
میخواستم بیای به وب منم سایت سر بزنی و با هم تبادل لینک داشته باشیم
می بینمت
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
آخرین پست ها

گزارش ITU از میزان زباله‌های الکترونیکی در جهان..........جمعه 8 دی 1396

طبق ادعای آمریکا، باج‌ افزار WannaCry کار کره شمالی است..........شنبه 2 دی 1396

رنج‌های کودکان مبتلا به اوتیسم در سایه فقدان خدمات بیمه‌ای..........سه شنبه 7 آذر 1396

انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز..........چهارشنبه 1 آذر 1396

چند روایت از مصیبت‌دیدگان خطای پزشکی..........پنجشنبه 4 آبان 1396

سرطان دهان، خطرات و نشانه هایش..........پنجشنبه 13 مهر 1396

بررسی گلکسی نوت 8 سامسونگ؛ بازگشت شکوهمند سری نوت + (جدول + عکس)..........پنجشنبه 6 مهر 1396

با SSD جدید اپیسر برای گیمینگ آشنا شوید..........پنجشنبه 2 شهریور 1396

انواع تزیین شیک ماست و خیار (3)..........جمعه 13 مرداد 1396

بیماری نادر «کیمیا علیزاده»..........سه شنبه 20 تیر 1396

مراحل دوست یابی برای داشتن رابطه سالم چگونه است؟..........چهارشنبه 14 تیر 1396

جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین در میناب برگزار شد – گردشگری..........یکشنبه 11 تیر 1396

آگاهی در مورد فشار قبر (فشار قبر در قرآن)..........جمعه 2 تیر 1396

با راحت ترین میز کامپیوتر دنیا آشنا شوید..........سه شنبه 30 خرداد 1396

آداب و رسوم ماه رمضان در خراسان‌جنوبی: از شوخانی تا آش «قل هوالله» – گردشگری..........شنبه 27 خرداد 1396

همه پستها